THE چگونه بیماری لوپوس را تشخیص دهیم DIARIES

The چگونه بیماری لوپوس را تشخیص دهیم Diaries

The چگونه بیماری لوپوس را تشخیص دهیم Diaries

Blog Article

آزمایش ادرار می‌تواند نشان دهد که آیا پروتیین یا خون در ادرار وجود دارد یا نه. این کار می‌تواند به پزشکان کمک کند تا در مراحل اولیه مشکل کلیه‌ ها را تشخیص دهند. شما ممکن است به آزمایشات ‌ بیشتری مثل آزمایشات فیلتراسیون کلیه نیاز داشته باشید. اگر علائمی چون تب، کاهش وزن و تورم مداوم غدد لنفاوی را داشته باشید، ممکن است پزشک با نمونه برداری از بافت غدد لنفاوی، احتمال وجود سرطان را رد کند که این هم می‌تواند باعث ایجاد این علائم شود . درمان بیماری لوپوس

بیماری پریودنتال؛ استاتین چه نقشی در بیماری التهاب لثه دارد؟

درد ناحیه سر یکی از علائم لوپوس است که باعث خستگی افراد می‌شود. سردرد مداوم فرد را به استراحت تشویق می‌کند. بنابراین از انجام کارهای روزمره بازمی‌ماند.

حتما بخوانید: بیماری پروانه ای چیست و چه علائمی دارد؟ آیا درمان می شود؟

بیماری لوپوس بیماری روماتیسمی مزمن است و التهاب یا ورم در غدد لنفاوی هم به دلیل همین اثر به وجود می‌آید.

کلیه ها اندام هایی هستند که بیشتر تحت تأثیر عوارض بیماری لوپوس قرار می گیرند. التهاب طولانی مدت در کلیه ها باعث آسیب رسیدن به آن ها می شود. اگر این التهابات بیش از حد در این اندام ها باقی بمانند و درمان نشوند، کلیه ها شروع به از دست دادن عملکردشان می کنند.

پریکاردیتیس یا پلورزی: به شرایطی گفته می شود که التهاب بر لوله خارش پوست در بیماری لوپوس های اطراف قلب (پریکاردیتس) یا ریه ها (پلورزی) تاثیر بگذارد.

درمان ‌های نوین، نگرش افراد مبتلا به لوپوس را بهبود بخشیده‌ است. با این حال، این یک وضعیت متغیر و غیرقابل ‌پیش ‌بینی است و حتی ممکن است در افرادی که اندام‌ های حیاتی آنها تحت ‌تاثیر قرار می‌گیرند، یک مورد تهدید آمیز باشد. به سختی می‌توان پیش‌ بینی کرد که لوپوس چگونه بر شما تاثیر خواهد گذاشت. اکثر افراد مبتلا به لوپوس مشکلات جدی ندارند، اما پزشک و متخصص پرستار روماتولوژی، این مشکلات را بررسی می کنند تا درمان های اولیه در صورت نیاز انجام شود. نظارت دقیق بر این شرایط لازم است تا مشکلات جدی، فوری شناسایی و درمان شوند.

اختلال در عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی: اگر مغز تحت تأثیر بیماری قرار گرفته باشد، ممکن است سردرد، سرگیجه، تغییرات رفتاری، مشکلات بینایی و حتی سکته مغزی یا تشنج نیز رخ دهد.

این اتفاق اصطلاحاً ” آنتروپاتی از دست دهنده پروتئین ” نامیده می شود. این شرایط باعث اسهال می شود و میزان جذب مواد مغذی را کاهش می دهد.

ژنتیک: داشتن سابقه خانوادگی لوپوس ممکن است فرد را در معرض خطر بیشتری برای تجربه این بیماری قرار دهد.

” در واقع آن ها قادر به زندگی با تجربه ی کمتری از معلولیت و عوارض بیماری هستند.”

التهاب و تورم بافت‌های مختلف و ضعف سیستم ایمنی باعث بروز تب بالا می‌شود.

از مهم ترین و شایع ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان می‌شوند، می‌توان به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.

Report this page